Tijdelijk zijn er geen leveringen mogelijk

“Zelfs die van superprofs stinken”

“Zelfs die van superprofs stinken”
22 oktober 2015 inrsox

NIJMEGEN – Een ongebruikelijke persconferentie in stadion De Goffert in Nijmegen: niet volwassen journalisten maar kinderen mochten de spelers van Jong Oranje ondervragen. Dat leverde originele vragen en onverwachte antwoorden op. Bij sommige vragen konden Ricardo Kishna, Tonny Vilhena en Jorrit Hendrix moeilijk hun lachen inhouden.

Zo kreeg Feyenoorder Tonny Vilhena de vraag of hij snurkt in zijn slaap. En op de vraag wat de lievelingsclub was van Kishna, antwoordde de oud-Ajacied ‘Real Madrid’. Tot teleurstelling van de jonge vragensteller die duidelijk voor Barcelona was.

Maar de ‘grootste’ onthulling kwam van PSV-speler Jorrit Hendrix. Hem werd door een van de kinderen gevraagd of zijn scheenbeschermers altijd net zo stinken als die van hemzelf. En het antwoord? Dat laat zich raden…