Alle beschikbare maten/kleuren voor komend seizoen zijn weer binnen.

Zó krijg je scheenbeschermers weer fris

Zó krijg je scheenbeschermers weer fris
9 september 2019 inrsox

Iedereen die voetbalt of hockeyt (en helaas ook iedereen die bij een voetballer en hockeyer in huis woont) weet hoe penetrant de geur kan zijn die er na gebruik van scheenbeschermers af kan komen. Soms ruik je het bij je volgende potje nog.

INR Sox zorgen ervoor dat je scheenbeschermers niet direct in contact komen met je huid, waardoor nare luchtjes (veroorzaakt door zweetbacteriën) geen kans krijgen om in je scheenbeschermers te trekken. Dat helpt dus enorm.

Als je INR Sox gaat dragen moet je natuurlijk niet vergeten wel eerst even je scheenbeschermers een goede opfrisbeurt geven. Anders heb je alsnog last van de geur die in je beschermers blijft hangen.

De meeste scheenbeschermers kunnen gewoon op een lage temperatuur (in een waszak of kussensloop) in de wasmachine gewassen worden. Stop ze in ieder geval nooit in de droger, want dan vervormen ze. Als je op safe wilt spelen (of als ze echt heel flink stinken) dan kun je scheenbeschermers ook goed wassen in een emmer met water en een scheutje azijn. Dan weet je in ieder geval zeker dat je de volgende keer weer fris aan de wedstrijd begint.

0 Reacties

Laat een reactie achter